Работна средба на Градоначалникот со генерал Павле Арсоски

 

Денеска, Градоначалникот на општина Кратово д-р Љупчо Бојаџиев оствари работна средба со командантот на Здружената оперативна команда, бригаден Генерал Павле Арсоски 

_MG_0043 _MG_0052 _MG_0041 _MG_0043

facebooktwittergoogle_pluslinkedin