НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ 

22-ри Декември (сабота) 2018 г, 18ч
Мултимедијален центар (Кино сала) Кратово
Влезница – 150 ден (во Дом на култура)
Учествуваат:
КУД „Ефрем Каранов“ – Кратово
Модерен балет „Магија“ – 2 од Кратово
КУД „Цветан Димов“-Скопје
Мето Богданов (од групата „Академци“)
10370448_319886838165974_5253895887682656667_n 10405589_319886944832630_1430726242720118159_n
facebooktwittergoogle_pluslinkedin