ДОНАЦИЈА од ПАКОМАК ДОО Скопје

Секој има одговорност за зачувување чиста околина!!!

Во градот на 5 релации се поставија садови за собирање на стаклен отпад од пакување специјализирани 5 (пет) пластичини зелени игло контејнери од 1,5 m3  кои се ДОНАЦИЈА од ПАКОМАК ДОО Скопје.

ЗЕЛЕНИОТ контејнер е за стакло фрлете ги стаклените амбалажи од шишиња и тегли

Во наредниот период очекуваме да бидат поставени 100 (сто) пластични зелени канти од 140 литри за собирање на отпад од пакување од домаќинства.

91437008_2632164000364223_2750964241426022400_n

facebooktwittergoogle_pluslinkedin