Набавка и достава на потребни намирни за време на полициски час (11 и 12 Април)

Врз основа на Известувањето од страна на општина Кратово и препораките на Влада на Република Северна Македонија, Ве известуваме дека за време на полицискиот час (11 и 12 Април 2020г) во Кратово, за дежурни маркети, продавници за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

Роберт Дац ДООЕЛ 078 309 309 (Роберт Крстевски)

Три Срца Коперација ДООЕЛ  070 530 469 (Јовче Бошков)

Страцин Промет ТП  071 339 405 (Гордана Лазаревска)

Ѓак Комерц ДООЕЛ  070 481 602 (Тоше Васиљковски)

Подетални информации околу набавка и достава ќе Ви дадат самите фирми.

Ви благодариме!

KRATOVO 2

facebooktwittergoogle_pluslinkedin