Хуманитарни пакети со храна доставени до неколку социјални семејства во Општина Кратово

Хуманитарни пакети со храна доставени до неколку социјални семејства во Општина Кратово

Фотографија на Општина Кратово.

Фотографија на Општина Кратово.

Фотографија на Општина Кратово.

Фотографија на Општина Кратово.

Фотографија на Општина Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin