• Општина кратово ► News

(Makedonski) Работна средба за донесување на финални одлуки за воспоставување на првото меѓуопштинско јавно претпријатие за управување со комунален отпад

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin