Името е нашата Татковина – Трибина на Македонскиот Манифест

1

Почитувани граѓани на општина Кратово Ве покануваме да присусутвувате на

ТРИБИНА НА МАКЕДОНСКИОТ МАНИФЕСТ: ИМЕТО Е НАШАТА ТАТКОВИНА

08.10.2015 година (четврток) , 18.00 часот, Мултимедијален Центар – Кино сала

facebooktwittergoogle_pluslinkedin