IV Меѓународен фестивал на Етнолошки Документарни Филмови

Македонското Етнолошко Друштво

Ве поканува на

свечено отварање на

IV Меѓународен фестивал на

ЕТНОЛОШКИ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

„КРАТОВО 2015“

Кратово, 2-ри Октомври (петок) 2015 год.             Музеј на град Кратово                          почеток: 10.30 ч

1

facebooktwittergoogle_pluslinkedin