• Општина кратово ► News

(Makedonski) Потпишан Меморандум за соработка со Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin