• Општина кратово ► News

(Makedonski) Извештај од спроведеното истражување за потребите и ставовите на младите во Општина Кратово #КажиСиНашиСмо Бидeте дел од процесот на реализација на вашите идеи

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin