Крајниот термин за пријавување на кандидатите за попишувачи и инструктори 12.08.2021 година

Почитувани

Заради создавање на предуслови на конкурсот да се пријават повеќе кандидати за попишувачи и инструктори

раководството на ДЗС одлучи крајниот термин за пријавување на кандидатите да биде наместо 05.08.2021 година, 12.08.2021 година.

Попис

facebooktwittergoogle_pluslinkedin