Известување 16.09.2015

Се известуваат сите граѓани на Општина Кратово денеска, среда (16.09.2015 год.) ќе се изврши санација на дупките на улица „Планинска“, а исто така и поставување на решетки за атмосферски води на истата улица веднаш зад стоковната куќа.

Поради извршување на овие градежни работи улицата ќе биде затворена за движење на автомобилите овој ден 16.09.2015 год.

Санирањето ќе биде извршено од страна на фирмата АКВА-Розита ДООЕЛ Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin