Сабота: Детска Театарска Претстава

„Топол културен бран 2015“

ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА

ОЈЛЕ БРАДА ВО ЖИВОТИНСКА БАЛАДА

 

Народен Театар – Штип

режија и текст : Трајче Кацаров

играат: Трајче Јованов, Каролина Михајлова, Кристијан Санев

 

САБОТА 22.08.2015 г.            11:00 часот

Плато пред Дом на култура и Музеј на град Кратово

ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН

facebooktwittergoogle_pluslinkedin