Четврток – Поетски портрет „70 години Тодор Чаловски“

Градоначалникот на општина Кратово

Ве поканува

на

Поетски портрет „70 години Тодор Чаловски“

интерпретатор:актер Страшко Милошевски

20.08.2015 год. (четврток)             почеток: 12.00 ч                 место: Музеј на град Кратово

Настанот е поддржан од Министерството за култура на РМ во рамките на манифестацијата „Топол културен бран 2015“

facebooktwittergoogle_pluslinkedin