• Општина кратово ► News

(Makedonski) Препораки за спречување на штетните ефекти од надворешните високи температури врз здравјето на луѓето, препорачани од страна на Министерството за здравство на РМ, Институтот за јавно здравје на РМ и Центрите за Јавно здравје

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin