Промоција на стихозбирка

Во сабота (04.07.2015 год.) со почеток во 12 часот во Музеј на град кратово ќе се одржи

ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА

„ХРОНИКА НА КАМЕНОТ ШТО РИКА“

од Панче Младеновски

Промотори: Здружение на писатели Манускрипт – Скопје

Наратор: Страшко Милошевски

Организатори:  Здружение на писатели – Манускрипт – Скопје

                              Музеј на град Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin