Велигденски подарок од најмалите дечиња

Најмалите дечиња од општинската градинка „Царка Андреевска“ денеска со полна кошница шарени велигденски јајца и велигденски честитка го посетија Градоначалникот на општина Кратово г-дин Мите Андоновски.

Градоначалникот им се заблагодари за прекрасните Велигденски песнички и им го честита Најголемиот Празник над Празниците Велигден дарувајќи ги со Велигденско пакетче.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin