Известување

На ден 16.04.2015 год. – четврток во 10 часот во просториите на општинската зграда ќе се одржи информативен состанок во врска полагање на испитот за добивање на лиценца за такси возач.

На состанокот ќе бидат присутни и овластените лица од фирмата која ќе го спроведе полагањето, а воедно ќе се објасни и начинот на кој ќе се спроведе полагањето.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin