Во прекин сообраќајот кон кратовско Каврак и хидросистемот „Злетовица“

Поради обилни врнежи од снег се уште е непрооден за сообраќај локалниот пат од Кратово до село Каврак, а поради ново свлечиште не се одвива сообраќајот ниту на патот до хидросистемот Злетовица во атарот на село Којково во непосрдна близина на тунелот.

АМСМ препорачува внимателно возење, прилагодена брзина на движење и почитување на поставената сообраќајна сигнализација.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin