Среќна Нова 2015 Година

novagodinaСогласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ бр.21/98 и 18/07“)

1 јануари (четврток) 2015 година,

Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено Општина Кратово им ја честита Новата Година на сите граѓани на Република Македонија.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin