Мал Божиќен концерт

Capture

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КРАТОВО И  МУЗЕЈ НА ГРАД КРАТОВО

Ве покануваат на ден

 05. 01.2015 год. (понеделник) во 13.00 часот во Мултимедијалниот центар (Кино сала)

на

Мал Божиќен концерт

ХИМНИ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО 2015

        Дојдете заедно да ја споделиме предпразничната радост на Христовото Рождество!

facebooktwittergoogle_pluslinkedin