Новогодишна честитка од Градоначалникот и децата од Дневниот центар

Денеска Градоначалникот на општина Кратово заедно со дел од општинската администрација по повод Новогодишните и Божиќните празници им подари новогодишни пакетчиња и на децата од Дневниот центар со лица со ментална и телесна попреченост во Кратово, со што им ги честита престојните празници.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin