Новогодишни пакетчиња за дечињата во градинката „Царка Андреевска“

Градоначалникот Андоновски заедно со најголемата радост на дечињата Дедо Мразво петокот (26.12.2014 год.) ги посети најмладите во детската градинка „Царка Андреевска“ – Кратово, на кои им подели и новогодишни подароци (пакетчиња).

За време на приредбата Градоначалникот им ја честита Новата година и Божиќните празници со желби за многу здравје, среќа и благосотојба.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin