Годишен концерт на КУД „Ефрем Каранов“ Кратово и пријателите

DSC00768

ЈОУ Дом на култура „Лазар Софијанов“ Кратово Ве поканува на

ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА КУД „ЕФРЕМ КАРАНОВ“

КРАТОВО И ПРИЈАТЕЛИТЕ

Концертот се одржува во сабота (27.12.2014 год.) со почеток во 18 часот воМултимедијален центар (кино сала) Кратово.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin