22-ри Декември Патронен празник на ООУ „Кочо Рацин“ Кратово

22-ри Декември 2014 год. (понеделник) по повод одбележувањето напатрониот празник на ООУ „Кочо Рацин“ Кратово Ве поканува наСВЕЧЕНА ПРОГРАМА во просториите на училиштето со почеток од 14 часот.

pokana_ver1

facebooktwittergoogle_pluslinkedin