СООПШТЕНИЕ 12.12.2014

По повод одржувањето на акцијата „Ден на дрвото-засади ја својата иднина“, а со тоа и 3 декември 2014 год. (среда) беше неработен ден, затоа Владата на РМ одлучи на 13.12.2014 год. (сабота) да биде работен ден.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin