Соопштение „ Ден на дрвото“

Се известуваат сите граѓани на општина Кратово дека утре на ден 03.12.2014 год. (среда) ќе се спроведе акцијата за пошумување „ Ден на дрвото – засади ја својата иднина“ на м.в. ДУБ КО Кратово.

Граѓаните кои сакаат да дадат свој допринос во реализација на акцијата да се приклучат на денот на пошумување.

До самата локација се стигнува без организиран превоз. Акцијата започнува во 9 часот.

Координативно тело при општина Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin