Промоција на книги „Музички инструмент на Ќемане во Македонија“ и „Музејски гласник бр.7“

Музеј на град Кратово Ве поканува во понеделник 17.11.2014 год. во 12 и 30 часот во Галеријата на Музеј на град Кратово на промоција на:

– книга: Музичкиот инструмент Ќемане во Македонија, промотор Проф. Д-р Јасминка Ристовска Пиличкова;

– Музејски гласник бр.7, промотор Проф. Д-р Јасминка Ристовска Пиличкова;

facebooktwittergoogle_pluslinkedin