KРАТОВСКА КОМПИРИЈАДА 2014

KOMPIRIJADA_pokana1-2

Општина Кратово Ве поканува на

КРАТОВСКА КОМПИРИЈАДА 2014

на 15 ноември (сабота) од 11.оо – 14.оо часот на Градскиот Плоштад

– Промоција, презентација и дегустација на кратовскиот компир,

– Голема Хуманитарна акција, многубројни активности, забава и богата културно – уметничка програма со специјални гости!

Повелете во Кратово, градот на мостови и кули и пробајте го кратовскиот компир!

facebooktwittergoogle_pluslinkedin