• Општина кратово ► News

(Makedonski) Потпишан Договорот за доделување грант од Амбасадорскиот фонд на САД за реставрација на Златкова кула

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin