• Општина кратово ► News

(Makedonski) Јавен повик за пријавување на такси возачи – вработени во правни лица, лиценцирани за такси дејност од општините во Република Македонија за посетување на обука за изучување на англиски јазик

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin