• Општина кратово ► News

(Makedonski) Јавна презентација – Студија за оценка на влијанието на проектот врз животната средина за системот за наводнување во општина Кратово

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin