23-ти Октомври – Ден на Македонската револуционерна борба

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 23-ти Октомври 2014 година (четврток), Денот на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граќани на Република Македонија.

Општина Кратово им го честита Денот на Македонската револуционерна борба на сите граѓани на Република Македонија

facebooktwittergoogle_pluslinkedin