СООПШТЕНИЕ – „Македонија без отпад 2014“

Почитувани,

Ве покануваме да учествувате на Централниот настан „Македонија без отпад 2014 год.“, што ќе се одржи на 18-ти Октомври 2017 год. (сабота), во Општина Кратово на локација: Карши Бавча.

Акцијата е дел од националната кампања која се состои од активности за чистење на отпад, едукација и промоција и ќе се реализира на целата териториа на Р.Македонија.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin