Изложба „Петровденски конаци“

ЈОУ Дом на култура „Лазар Софијанов“ Кратово и НУЦК „Бели Мугри“ Кочани Ве покануваат на изложба на слики

„Петровденски конаци“

 – ликовен перформанс – Кочани

со почеток во 12.30 часот, четврток 16.10.2014 год. во галеријата на Дом на култура – Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin