• Општина кратово ► News

(Makedonski) Јавен повик за пријавување на заинтересирани кандидати кои работат како такси возачи во правни лица лиценцирани од општина Кратово

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin