Соопштение 24.07.2014

Почитувани,

Се известуваат сите жители дека во деновите петок, сабота и недела (25, 26 и 27.07.2014 година) ќе се врши асфалтирање на патниот правец од с.Вакав до с.Шопско Рударе.

Се замолуваат сите жители да избегнуваат патување во овој период за да не го реметат процесот на асфалтирање.

Со почит,

Градоначалник на Општина Кратово 

Мите Андоновски

facebooktwittergoogle_pluslinkedin