• Општина кратово ► News

(Makedonski) ,,Дојди куде три бора да ти кажу три збора,, – настан со кој треба да започне уредувањето и заживување на Градскиот парк ,,Карши бавча,,

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin