Општина Кратово повторно дел од ,,Топол културен бран,,

calgija 2

Општина Кратово со поддршка на Министерството за култура во рамките на манифестацијата ,,Топол културен бран,,

              Ве поканува на на следните настани (влезот е слободен):

  • -Театарска претстава (хит комедијата) ,,Ни ваму ни таму,,– 24.07.2014 (четврток) , Мултимедијален центар ( Кино сала)  од 20.00 часот
  • Целовечерен концерт на Чалгија саунд систем  – 25.07.2014 (петок) , плато пред Музеј на град Кратово , од 21.00 часот
facebooktwittergoogle_pluslinkedin