ИЗЛОЖБА 17.07.2014  

download

Почитувани,

Музеј на град Кратово и НУ Музеј Куманово- Куманово Ве поканува на отварање на изложбата на слики од  Кумановска ликовна колонија, која што ќе биде отворена на ден 18.07.2014 год.(петок) со почеток во 12.00 часот во ликовниот салон.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin