Средби за дружење со актерите

teatar-zavesa

Во рамките на Денови на МНТ во Кратово предвидени се и средби за дружење со дел од актерите и тоа со Весна БејбиПетрушевска во сабота на 12.07.2014 год. во Хотел Кратис во 18 часот, а на ден 14.07.2014 год. (понеделник) во истиот термин исто така во Хотел Кратис ќе имате можност за дружење со актерот Сашко Коцев.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin