Локална Самоуправа
 
 
 
Актуелни Вести и Соопштенија
 
Театарски фестивал ,,Мостови,, во Кратово
27.07.2015

Минатогодишниот успех и интерес кој го предивика манифестацијата ,,Денови на МНТ во Кратово,, оваа година е мотив за одржување на Националниот ревијален фестивал ,,Мостови ,, во Кратово во периодот од 28.07.2015 година до 31.07.2015 година. Четирите фестивал ...
 
 
Препораки за спречување на штетните ефекти од надворешните високи температури врз здравјето на луѓето, препорачани од страна на Министерството за здравство на РМ, Институтот за јавно здравје на РМ и Центрите за Јавно здравје
08.07.2015

 
 
КОНКУРС за избор на најдобра фотографија со мотиви од порти или балкони од Кратово и кратовско
07.07.2015

 

Здружение ...

 
 
5-тиот „Европски фестивал на тамбурашки оркестри“ заврши во Кратово
06.07.2015

Општина Кратово по петти пат беше домаќин на меѓународната музичка манифестација „Европски фе ...

 
 
Промовирана стихозбирката на Панче Младеновски
05.07.2015

Во Музејот на град Кратово беше про ...

 
 
5-ти „Европски фестивал на тамбурашки оркестар“ Кратово 2015
03.07.2015

Здружението „Св. Ѓорѓи Кратовски“ од Кратово под покровителств ...

 
 
Промоција на стихозбирка
01.07.2015

Во сабота (04.07.2015 год.) со почеток во 12 часот во Музеј на град кратово ќе се одржи

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
 
 
Дополнителни Информации
 
 
Oпштина Кратово, изработка 2007. Сите права се задржани
Изработка и Хостирање: UnetInteractive