277592506_400109068621391_9128317514332237506_n

ДОДЕЛЕНИ ПЕТНАЕСЕТ СТИПЕНДИИ ПРЕКУ ФОНДОТ ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ „ПРОФ. Д-Р АЦЕ МИЛЕНКОВСКИ“ ЗА МЛАДИТЕ ОД ОПШТИНА КРАТОВО

Ректорот на Универзитетот за туризмот и менаџмент Скопје, проф. д-р Аце Миленковски и Градоначалникот на општина Кратово Тодорче Николовски во просториите...

logo

ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ УЧЕНИЦИ ВО ЈАВНИТЕ СРЕДНИ УЧИЛИШТА ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Министерството за образование и наука, денес  го објави  Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во учебната 2022/2023 година...

Повеќе вести