Категорија: Соопштенија

Среќна Нова 2015 Година

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ бр.21/98 и 18/07“) 1 јануари (четврток) 2015 година, Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Истовремено Општина Кратово им ја...

Информација за дефект на електрична енергија

Од Одделот за односи со потрошувачите, ЕВН Македонија информираат дека населението на следните населени места во општина Кратово: с.Страцин с.Тополовиќ Крива Река и м.в.Чакинци поради дефект на мрежата ќе останат без напојување на електрична...

Соопштение од ЈУ Центар за социјална работа-Кратово

Почитувани, Секој вторник и четврток во просториите на ЈУ Центар за социјална работа-Кратово ќе се организираат отворени денови за прием на странки на кои ќе се информираат за правата и услугите од социјалната и...