Category: Announcements

Bogojavlenie.Dionisiat

(Makedonski) Соопштение за Богојавление (Водици 2019)

По повод гоелмиот Христијански празник Богојавление (Водици), на ден 19.01.2019 година (сабота), на Градскиот базен во Кратово со почеток во 11ч, од страна на клирот од Кумановско-осоговската епархија на МПЦ-ОА ќе се изврши Богојавленски...