Известување 29.05.2014

Почитувани,

Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе остане дел од ул.,,Тошо Куковски,, -Ромско маало КЕЦ Кратово на ден 30.05.2014 година(петок) во временски период од 10.00 до 14.30 часот.

Со почит,

logo

facebooktwittergoogle_pluslinkedin