Соопштение од ЈУ Центар за социјална работа-Кратово

Почитувани,

Секој вторник и четврток во просториите на ЈУ Центар за социјална работа-Кратово ќе се организираат отворени денови за прием на странки на кои ќе се информираат за правата и услугите од социјалната и детска заштита.

ЈУ Центар за социјална работа-Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin