Известување за прекини од ЕВН

images(1)
Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 21.01.2014 година(вторник) во временски период од 09:00 до 14:00 часот ќе има прекини на струја во следните населени места , и тоа: с.Талашманце, с.Крилатица, с.Крива река, с.Трновац, с.Ветуница, с.Страцин и с.Пендаќ.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin