Известување 14.01.2014

vodiciПо повод големиот христијански празник ,,Богојавление,,-Водици , на ден19.01.2014 година(недела), во 11.00 часот на Градскиот базен во Кратовоќе се изврши голем Богојавленски водосвет под покровителство на Градоначалник на општина Кратово.

За најсреќниот следува награда-,,плазма,, телевизор.Право на учество имаат сите заинтересирани полнолетни граѓани кои можат да се пријават во зградата на Општина Кратово кај лицето Кристина Петровска или на контакт телефон 031/481-202.

Ве покануваме да бидете дел од овој традиционален верски настан.

За многу години!

Градоначалник на општина Кратово

facebooktwittergoogle_pluslinkedin