Централното градско подрачје го красат нови 3 мурали

🎨Централното градско подрачје го красат и е побогат со нови 3 мурали со мотиви на занаетчиски дуќани кои биле застапени во старата чаршија.
🎨 Новите слики го привлекуваат окото на минувачите, кои се запознаваат со уличната уметност, а со тоа се популаризира културата и уметноста.
facebooktwittergoogle_pluslinkedin